Varovanje zasebnosti

Izjava o zasebnosti

Lastniki bloga Dolcevita.si se zavezujemo, da bomo varovali vašo zasebnost. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim osebam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za morebitno obveščanje o novostih. Obveščanje bo potekalo samo do vašega preklica. Sporočil in obvestil z neprimerno vsebino vam ne bomo pošiljali.

Spletno mesto Dolcevita.si vsebuje povezave na spletne strani drugih podjetjih ali oseb. Za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani ne prevzemamo odgovornosti. Pridružujemo si pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele izjave o zasebnosti.

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do svetovnega spleta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Čemu so piškotki namenjeni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Pogosto se piškotki uporablja tudi za spremljanje statistike obiska spletne strani.

Piškotki na blogu Dolcevita.si

Izkustveni piškotki

Na blogu Dolcevita.si uporabljamo izkustvene piškotke, ki so nujni za delovanje strani.

DoubleClick DART piškotki

Google kot tretja stranka na spletnem mestu Dolcevita.si uporablja piškotke za prikazovanje oglasov. Google uporablja DART piškotke, ki mu omogočajo, da prikazuje oglase uporabnikom glede na njihovo obiskovanje bloga Dolcevita.si in drugih spletnih strani.

Uporabniki lahko izključijo uporabo DART piškotka tako, da obiščejo spletno stran – https://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Onemogočanje piškotkov

Sami lahko določite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Podatke o nastavitvah piškotkov v posameznih brskalnikih boste našli na spodnjih povezavah:

Back to top button