Kako opraviti nakup lasnih podaljškov?

Čas je denar. Tako kot velja za posel, se nas lahko veliko strinja, da velja tudi za naše osebno življenje. V hitrem trendu modernega življenja je skoraj nemogoče uresničiti vse osebne želje, zato si lahko pomagamo s bližnjicami, ki nas bodo popeljale do naših želja. Ženske zelo rade damo veliko na svoj osebni izgled in urejenost, vendar nas pri tem velikokrat ovirata čas in osebne finance pri uresničevanju naših modnih kapric. Glede na to, da se urejamo ne samo zase, ampak v resnici tudi, da bi nas opazil nasprotni spol, ki neverjetno obožuje ženske z dolgimi lasmi, so si frizerski mojstri zaradi tega izmislili tudi rešitev za to. Imenuje se lasni podaljški.

Lasne podaljške naj vstavi strokovno podkovana oseba

Sicer so lasni podaljšli pri nas še vedno tabu, saj naj bi uničevali lase, kar pa ni res, vsaj ne v veliki meri. V veliko primerih, kjer je ženska bila razočarana nad lasnimi podaljški, je bilo poreklo le-teh neznano in seveda vstavljala jih je prijateljica, ki s podaljševanjem las ni imela izkušenj. Vsekakor je najbolj pomembno, da vemo, kaj kupujemo, od koga kupujemo in ali ima oseba, ki nam vstavlja keratinske podaljške, ustrezno strokovno izobrazbo in dovolj izkušenj.

Zelo lepo je slišati za poceni izdelek in storitev, vendar bo temu primeren tudi rezultat. Da bi lasne podaljške zadovoljno nosile štiri in več mesecev brez vozlanja, fecljanja, težave suhih konic in še veliko drugih problemov, raje odštejte kakšen evro več in se posvetujte s poznavalci podaljškov.

Kako izbrati ustrezne lasne podaljške?

Lasne podaljške dobimo v več cenovnih razponih, čisto odvisno je od tipa las, tipa lasnih podaljškov in seveda znamke. Res je, da v večini primerov znamka igra vlogo pri ceni, torej tako kot tudi pri oblačilih ali prehrani. Priporočamo vam, da sledite recenzijam blagovnih znamk v revijah in po spletu ter se s pomočjo svetovalcev, ki lasne podaljške prodajajo, posvetujte, katera izbira bi bila za vas najboljša.

Naši lasje zrastejo približno 1 – 1,5 cm na mesec, zato so lasni podaljški povsem fleksibilna izbira za vsako žensko, ki si želi hitrega in enostavnega podaljševanja las. Če boste kupili kakovosten izdelek in ga pravilno nosili, ne bo skrbi, da bi se tudi vaši lasje poškodovali, saj vam bodo med tem časom zrasli, ko boste podaljške odstranili, pa se boste lahko že bahali s svojimi naravnimi lasmi.

Naj vas ne preslepijo nizke cene in raznovrstne obljube. Če ste pristaš lasnih podaljškov in podaljševanja las, potem se enostavno morate odločiti za prodajalca lasnih podaljškov, ki ga priporoča večina slovenskih zvezdnic in najboljših frizerjev.

Dolcevita.si

Spletni portal Dolcevita.si je namenjen vsem, ki želite izboljšati kakovost svojega življenja. Na portalu objavljamo prispevke, povezane z lepoto in zdravjem, predvsem strokovne nasvete in koristne napotke. Veseli bomo, če boste naše prispevke delili na socialnih omrežjih in nam na ta način pomagali, da o zdravem življenjskem slogu izve čim več ljudi. Zahvaljujemo se vam za obisk!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Najbolj brani prispevki

Close
Close